Mäklare och praktikant sökes!

Bostadsagenten expanderar. Vi söker nya medarbetare och praktikanter. Nu är vi på jakt efter fler duktiga mäklare och praktikanter till vårt kontor på Kungsgatan 10 i Malmö och välkomnar ansökningar. Skicka din ansökan med personligt brev samt CV till annika@bostadsagenten.se

Notera att för att kunna arbeta som mäklare behöver du inneha fastighetsmäklarexamen. Läs mer på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida.

Just nu söker vi:

Mäklare

Vill du ha fullt upp? Vi söker nu ytterligare två mäklare till vårt kontor i centrala Malmö (Kungsgatan 10).Våra mäklare har mer än tillräckligt att göra och vi söker med ljus och lykta efter ytterligare kollegor. Du har sannolikt arbetat ett tag som mäklare. Eller så är du nyexaminerad. Viktigast är att du har ett stort eget driv och älskar försäljning. Om du dessutom har en stor portion humor så ligger du extra bra till.

Vi erbjuder stora förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och ett starkt koncept. Våra kunder har mer valfrihet än hos de flesta andra mäklare via olika paketlösningar. Detta har lett till att vi har extremt nöjda kunder och en hög kundtillströmning. Vi erbjuder förmånliga lönevilkor, extra förmånliga de första anställningsmånaderna. Dessutom står vi för medlemskap i Mäklarsamfundet inkl ansvarsförsäkring, träningskort/friskvård, och inga dolda kostnader för kontor, telefon e.dyl.

Intervjuer sker löpande tills platserna är tillsatta.

Observera att du måste vara utbildad fastighetsmäklare för att kunna söka denna tjänst. 
(Annonssäljare göre sig icke besvär)

Körkortskrav: B

Kontakta VD Annika Rosenberg med din ansökan på e-post annika@bostadsagenten.se, märk ansökan med ”Mäklare Malmö”. Du är välkommen att ringa Annika om du har frågor, direktnummer 040-631 2061.

 

Mäklarpraktikant sökes i Malmö

Vi söker en praktikant till vårt kontor i centrala Malmö (Kungsgatan 10). Då vi expanderar kraftigt och har fullt upp så innebär det att du kommer att få ta aktiv del av samtliga moment i yrket. Vi har alltid ambitionen att en praktik ska leda till anställning. För att passa hos oss måste du ha ett stort eget driv och älska försäljning, du bör också kunna visa på erfarenhet från försäljning. Om du dessutom har en stor portion humor så ligger du extra bra till.

Vi erbjuder stora förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och ett starkt koncept. Våra kunder har mer valfrihet än hos de flesta andra mäklare via olika paketlösningar. Detta har lett till att vi har extremt nöjda kunder och en hög kundtillströmning.

Intervjuer sker löpande tills platsen är tillsatt.

Körkortskrav: B

Kontakta VD Annika Rosenberg med din ansökan på e-post annika@bostadsagenten.se, märk ansökan med ”Praktikant Malmö”. Du är välkommen att ringa Annika om du har frågor, direktnummer 040-631 2061.

KAMPANJ

Vi bjuder på flyttstädning!

*Gratis flyttstädning när du tecknar uppdragsavtal med oss för tjänsten Medium. Gäller t.o.m. 30 juni 2024