Din mäklare i Vellinge, Höllviken, Skanör och Falsterbo

Bostadsagenten fastighetsmäklare har genom åren sålt många bostäder i Vellinge kommun. Både i Vellinge, Höllviken, Skanör och Falsterbo. Letar ni mäklare i Vellinge eller Höllviken är vi det självklara valet. Vårt mål är att vara den bästa mäklaren och se till att ni får bäst betalt.

Går ni i säljtankar? Fyll i formuläret nedan så bjuder vi på en gratis värdering.

En mäklare som kan Vellinge, Höllviken, Skanör och Falsterbo

När ni ska välja mäklare är det viktigt att hitta någon som verkligen är engagerad och som kan ert område. Varje försäljning är unik och det gäller som mäklare att vara lyhörd och flexibel och kunna se till varje enskild kunds specifika önskemål.

 

Bostadsagenten är en personligare mäklare med nöjdare kunder. Vi har inga anställda assistenter eller mellankontakter, utan det är alltid er fastighetsmäklare som tar hand om hela försäljningen. Vårt team av kompetenta mäklare kommer garanterat att ge hundra procent för att få till en lyckad försäljning och se till ni att får så bra betlat som möjligt.

 

Bostadsagenten har många lyckade försäljningar i Vellinge, Höllviken, Skanör, Falsterbo och andra orter i Vellinge kommun. Vi har sålt tomter i Räng Sand, villor i Höllviken och bostadsrätter i Hököpinge. Vi besitter därför en mycket god lokalkännedom och kompetens inom de olika delarna av Vellinge kommun.

 

Vill ni prata med någon av våra engagerade mäklare och få reda på hur en försäljningsprocess går till samt få en gratis värdering av er bostad? Fyll i formuläret så svarar vi mer än gärna på alla era frågor och funderingar.

Kontakta oss idag så får du
gratis flyttstädning*
Kontakta oss idag så får du
gratis flyttstädning*

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.


Kundbetyg: / 5

Baserat på betyg från av våra kunder.

KAMPANJ

Vi bjuder på flyttstädning!

*Gratis flyttstädning när du tecknar uppdragsavtal med oss för tjänsten Medium. Gäller t.o.m. 30 september 2024