Din Mäklare i Lund

Välkomna till Lund, en stad som erbjuder oss en fantastisk arkitektur och trevliga kullerstensgator. Vi på Bostadsagenten har haft många lyckade försäljningar genom åren i Lund. Vi är det självklara valet för dig som letar efter en kunnig och engagerad mäklare i Lund.

Vi på Bostadsagenten har stor lokalkännedom och kan tipsa om många trevliga upplevelser i Lund. Utforska staden och ta en promenad genom den Botaniska trädgården, beskåda den vackra domkyrkan, ta en tur förbi AF-borgen och universitetshuset där studentkören sjunger in våren. Är man sugen på en bit mat kan man med fördel titta in i saluhallen där det finns många goda delikatesser, efter det kanske det blir lite träning i Stadsparken som erbjuder såväl ett utegym som klättervägg. Vi kan som sagt Lund!

Vår goda lokalkännedom har medfört flera lyckade försäljningar i Lund i bland annat Centrum, Centrum Södra, Klostergården, Östra Torn, Nöbbelöv, Gunnesbo, Väster, Kobjer m.fl.

Vi är en mäklare som kan Lund

Vi har alltid som mål att våra kunder ska vara nöjda efter avslutad affär och även att ni ska få bäst betalt för er bostad. Vi lovar att ni kommer bli nöjda med oss på Bostadsagenten när ni säljer er bostad i Lund.

Bostadsagentens mäklare har alltid som mål att våra kunder blir så nöjda som möjligt efter avslutad försäljning, det är också därför vi har branschens mest nöjda kunder, gå gärna in och läs vad våra kunder har skrivit om oss här.

Letar ni efter en mäklare i Lund är Bostadsagenten det självklara valet, kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt möte!

Kontakta oss idag så får du
gratis flyttstädning*
Kontakta oss idag så får du
gratis flyttstädning*

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.


Kundbetyg: / 5

Baserat på betyg från av våra kunder.

KAMPANJ

Vi bjuder på flyttstädning!

*Gratis flyttstädning när du tecknar uppdragsavtal med oss för tjänsten Medium. Gäller t.o.m. 30 september 2024