Din mäklare i Malmö

Vi är en fastighetsmäklare som valt att specialisera oss på fastighetsförmedlingar i och omkring Malmö. Letar ni mäklare i Malmö är vi därför det självklara valet. Vårt mål är att göra försäljningsprocessen så smidig som möjligt och se till att ni får bäst betalt. Vi vet av erfarenhet att vi kommer lyckas med båda delarna.

Går du i säljtankar och behöver någon att fråga eller bolla idéer med? Fyll i formuläret nedan så ser vi till att du får prata med en fastighetsmäklare som är expert på just ditt område i Malmö. Det är givetvis kostnadsfritt och helt förutsättningslöst.

Vi kan ditt område

Borgmästaregården, City / Davidshall, Dalaplan, Dammfri, Ellstorp, Folkets park, Kirseberg, Kulladal, Limhamn / Bunkeflo, Möllevången, Rörsjöstaden, Segevång, Slottsstaden / Ribersborg, Slussen, Sofielund, Triangeln, Värnhem, Västra Hamnen & Dockan, Västra sorgenfri / St Knut,

En mäklare som kan Malmö

Letar ni efter en mäklare i Malmö så har ni kommit helt rätt. Vi är en utpräglad Malmömäklare som är experter på försäljningar i och omkring Malmö. Vi har varit aktiva i många år och har haft många lyckade försäljningar över hela Malmö. Vi vet vad som krävs för att lyckas med en försäljning i Malmö.

 

En försäljning kan se ganska olika ut beroende på var i Malmö den är. Våra mäklare har specialiserat sig på olika stadsdelar så vi ser till att ni får prata med en fastighetsmäklare som är expert på just ert område. Det ger oss en unik möjlighet att kunna anpassa strategin exakt efter vad som gäller vid er specifika försäljning. Det gör också att vi med stor träffsäkerhet kan svara på frågor om vad ni kan förvänta er av försäljningen, processen, bostadens värde, mm.

 

Vi har skapat tre tjänster för försäljning av bostäder: Small, Medium och Large. Välj den tjänst som passar er försäljning bäst, och på så vis betalar ni bara för exakt det ni behöver. Alla är kompletta mäklartjänster där fastighetsmäklaren sköter hela försäljningen från start till mål. Vi har inga anställda assistenter eller mellankontakter, utan det är er fastighetsmäklare som tar hand om hela försäljningen.

 

Går ni i försäljningstankar eller bara har funderingar kring hur det går till? Vill ni prata med en mäklare som verkligen kan Malmö? Fyll i formuläret eller kontakta oss så svarar vi mer än gärna på alla era frågor.

Kontakta oss idag så får du
gratis flyttstädning*
Kontakta oss idag så får du
gratis flyttstädning*

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.


Kundbetyg: / 5

Baserat på betyg från av våra kunder.

KAMPANJ

Vi bjuder på flyttstädning!

*Gratis flyttstädning när du tecknar uppdragsavtal med oss för tjänsten Medium. Gäller t.o.m. 30 september 2024