Din mäklare i Bjärred-Lomma

Regionen Bjärred-Lomma är ett område som ständigt ökar i popularitet bland våra kunder främst då det är så havsnära, ligger nära storstäderna och har bra kommunikationer.

Går du i säljtankar? Vi förmedlar både hus och bostadsrätter i området. Kontakta oss för ett första möte så bjuder vi på en gratis värdering av din bostad.

En mäklare som kan Bjärred-Lomma

Vid er bostadsförsäljning är det a och o att få tag i en engagerad mäklare som verkligen kan ert område. Dels för att en försäljning ser ganska olika ut beroende på var och vilken typ av boende det handlar om, men även för att er mäklare träffsäkert ska kunna värdera och se till att ni får så bra betalt som möjligt för er bostad. En annan fördel med en mäklare aktiv i området är att den ofta har spekulanter redo som bara väntar på att bli kontaktade.

 

Bostadsagenten har redan sedan starten varit aktiva mäklare i både Lomma och Bjärred. Genom åren har det blivit många lyckade försäljningar och vi har skapat oss en god lokalkännedom och lärt oss regionen utan och innan. Med vår expertis och erfarenhet i Lomma-Bjärred vet vi hur man lägger upp er försäljning på bästa sätt oavsett om ni ska sälja er lägenhet i Strandstaden, ert radhus i centrala Lomma, villan i Bjärred eller huset i Lilla Lomma eller Flädie.

 

Så vill ni prata med en mäklare som verkligen kan Bjärred-Lomma? Fyll i formuläret så svarar vi mer än gärna på alla era frågor.

Kontakta oss idag så får du
gratis flyttstädning*
Kontakta oss idag så får du
gratis flyttstädning*

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.


Kundbetyg: / 5

Baserat på betyg från av våra kunder.

KAMPANJ

Vi bjuder på flyttstädning!

*Gratis flyttstädning när du tecknar uppdragsavtal med oss för tjänsten Medium. Gäller t.o.m. 30 juni 2024