Sälj din bostad via oss

Med högt engagemang och personlig kontakt när ni ska sälja er bostad ser våra mäklare till att ni får mer betalt. Det är därför vi har branschens mest nöjda kunder. Vi har flexibla mäklare som lägger upp försäljningsprocessen så den passar era behov. Det ska helt enkelt vara smidigt att sälja huset eller bostadsrätten – och vårt mål är alltid att överträffa era förväntningar.

Ni kan välja mellan tre tjänster när ni säljer bostaden: small, medium eller large. Välj den tjänst som passar just er bäst så slipper ni betala för det ni inte behöver. Jämför våra försäljningspaket.

Hur vår säljprocess fungerar

Oavsett vilken tjänst ni väljer följer säljprocessen samma modell. För att ni som säljare lätt ska kunna följa med i vad som händer och att kommunikationen med mäklaren ska bli effektiv har vi byggt en guide i 15 steg hur en bostadsförsäljning går till.

Den är perfekt att utgå ifrån när ni och mäklaren lägger upp försäljningen av just er bostad.

Steg 1: Värdering och försäljningsplan

Steg 2: Upprätta uppdragsavtal

Steg 3: Objektsbeskrivning och planritning

Se hela processen

Mer om att sälja bostadsrätt eller hus

Våra fastighetsmäklare säljer alla typer av bostäder. Vi har kontor i Malmö och är specialiserade på försäljning i och omkring staden. Vi är stolta över att ha de sannolikt mest nöjda kunderna bland alla fastighetsmäklare. Läs själv vad kunderna tycker om oss.

Kontakta oss idag så får du
gratis flyttstädning*
Kontakta oss idag så får du
gratis flyttstädning*

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.


Kundbetyg: / 5

Baserat på betyg från av våra kunder.

KAMPANJ

Vi bjuder på flyttstädning!

*Gratis flyttstädning när du tecknar uppdragsavtal med oss för tjänsten Medium. Gäller t.o.m. 30 september 2024