Kirseberg

Kirseberg – staden i staden
Vi får ofta glädjen att sköta försäljningar i Kirseberg. Under årens lopp har vi lärt känna stadsdelen, en stadsdel som är under förändring och med tiden blivit ett allt mer attraktivt område.

Kirseberg kallas ofta för staden i staden. Anledningen till detta är troligtvis närheten till Malmö city men att det ändå finns en väldigt behaglig småstadskänsla i området. I Kirseberg finns också allt som bör finnas i en stad, restauranger, mataffärer, konditori, apotek, skola, dagis och stora grönområden etc.

Många kunder vi möter spår att Kirseberg är en stadsdel under förändring. I slutet av 2016 planeras Östervärns station återöppnas och tåglinje Malmöringen kan då bli en effektiv transport som knyter samman Kirseberg ännu mer till Malmö centrum och förbättrar kommunikationen till och från området.

Som mäklare i Kirseberg ser vi ett stort generationsskifte, i dagsläget är det stor andel unga som flyttar in. Kirsebergsbor beskriver ofta området som lugnt och grönt med goda kommunikationer till centrala Malmö men även med regionsbussar till övriga Skåne.

Inte ditt område? Gå till sidan mäklare Malmö för att hitta ditt område.

Din lokala mäklare i Malmö

Ansvarig mäklare Kirseberg

Annika Rosenberg fd. Hellström

VD
Reg. fastighetsmäklare
Ledamot Mäklarsamfundet
040-6312 061
E-mail

Kontakta oss